Funday

 

TIK Funday – søndag den 2. juni 2019

TIK motionscykling har i år valgt at deltage i TIK Funday som er en del af Taastrup kultur uge.
Vi søger derfor så mange medlemmer som muligt til at støtte op om arrangementet, og være med til at reklamere for klubben, søndag den 2. juni.


Vi har vagt at deltage med en cykeltur på ca. 50-60 km fra kl. 9.00 samt 1 times spinning på Parkskolen fra kl. 13.00 til 14.00. Herefter har vi en stand ved TIK, hvor vi vil stå og lave
reklame for klubben og dele materiale ud.
Slutteligt er der gril med pølser og hygge kl 15.30 for alle, arrangeret af TIK.

Vi håber så mange medlemmer som muligt vil støtte op om dette. Vi opfordrer også til at I kommer ned og deltager med jeres familie i de øvrige aktiviteter på dagen.

Hvordan tilmelder jeg mig som hjælper?, tænker du nu…
Send en mail til tilmeldingtikmotionscykling@gmail.com og skriv i emnet om det er: cykeltur, spinning eller stand (eller flere dele) du vil hjælpe til ved.
Den 31. Maj vender vi tilbage med oversigt over mødetid og sted til hjælperne.

Håber vi bliver mange.

Ang spinning: så søger vi hjælpere der vil fylde evt. tomme spinning cykler op – så hvis der kommer 10 interesserede er der 10 ledige cykler. Kommer der således 20 interesserede er der ingen ledige cykler til eksisterende medlemmer. Derfor er hjælper til spinning en position, hvor man muligvis ikke er nødvendig til aktiviteten. Men så er der sikkert et andet sted man kan hjælpe til.

Læs mere på TIK hjemmeside her