Afstemning om Klubtur er afsluttet

 

Afstemning om klubtur er afsluttet

Der er rigtig mange medlemmer der har tilkendegivet, at de gerne vil deltage i en klubtur, enten som en weekendtur eller en lidt længere tur, for at komme sydpå og køre bjerge.

Tak til alle der deltog i afstemningen.

 Afstemningen viste en større tilslutning til en weekendtur – og bestyrelsen har besluttet at arbejde videre med det.

Mange har nævnt Odsherred som destination for en klubtur. Odsherred giver fantastisk mulighed for at få højdemeter i benene og samtidig køre i flotte naturomgivelser, som ikke ligger længere væk end en times kørsel i bil.

Der skal nedsættes et udvalg til denne tur, så ønsker du at være med i planlægningen sammen med Leif og Tina, så kontakter du blot en af os eller et øvrigt bestyrelsesmedlem. Det giver rig mulighed for at være med til at bestemme dato for weekendtur.

Er der medlemmer, eller som kender nogen der har sommerhus, campingvogn, hytte eller lignende i området eller måske et andet sted, som vi kan leje, så sig endelig til.

 Dem der har mod på en længere tur sydpå, kan gå sammen i planlægning om dette. Der var trods alt tilkendegivelser til at fylde et par biler.

 

 Træningstur

Der vil blive arbejdet på en søndagstur til Odsherred, hvor vi mødes i klubben og køre fælles transport til Odsherred, cykler et træningspas og slutter af med fælles frokost, inden turen går hjem igen.

Kunne du tænke dig at være med i planlægningsgruppen sammen med Leif og Tina, så meld endelig tilbage til en af os. Vi skal have sat en dato og planlægning af frokost. 

Traditionen tro, skal vi også have vores årlige Fjorden Rundt. Denne tur har David stået for, og mon ikke også han planlægger en tur i 2020.

Andre der har idéer eller lyst til at stå for en klubtur, er mere end velkommen til at kontakte bestyrelsen eller slå en begivenhed op på Facebook eller på hjemmesiden (via klubbens webmaster).

Vi håber på god opbakning til de forskellige klubture, og jo flere vi deltager, jo flere grupper kan vi køre. På den måde kan alle få en hyggelig tur.

 

På vegne af Bestyrelsen