Ekstern træner fra DGI

 

Ekstern træner Kvindeholdet

Onsdag den 15. maj kl. 18.00-20.00

Pernille fra DGI kommer og træner sammen med os. Svingteknik, rulleskift og ikke mindst sikkerhed er på programmet. Så mød frisk op!

Her er en præsentation, så i kan læse lidt om hvem Pernille er:

Jeg hedder Pernille – er 47 år gammel og er vild med at cykle.

Jeg startede som så mange andre, da en skade forhindrede mig i at løbe.

Først MTB i 2009 og købte så i 2012 min første racer.

Jeg havde ingen klub og ingen cykelveninder, så lærte meget på den hårde måde – det kunne være gjort nemmere i en klub må jeg sande.

I 2013 cyklede jeg med ”Glade Børn-fonden” til Paris, hvor jeg erfarede forskellen på at køre i et sikkert felt og køre i et usikkert felt. Men sjovt var det (undtagen turen på motorvejen i Tyskland).

I 2014 meldte jeg mig ind i min første cykelklub Tune Cykelmotion men savnede at cykle med flere kvinder og meldte mig derfor ind i Roskilde Cykel Motion. En klub med fokus på sikkerhed som jeg prioriterer meget højt.

Jeg har kørt licens et par år for Roskilde Cykle Ring – det har været sjovt, udfordrende og meget socialt at tage ud til løb med veninderne. Men må sande at jeg ikke har konkurrencementaliteten til at lave resultater.

Nu er fokus på at have det sjovt på cyklen både på landevejen og i skoven, at inspirere både mænd og kvinder til at få det sjovt på cyklen og det har vi primært når vi mestrer teknikken, ikke er nervøse derude og mærker at vi flytter os formmæssigt.

Jeg har undervist kvinder på DGI’s cykelskole og DGI’s træningsforløb de sidste par år og er sammen med jeres kvindetrænere med i et netværk for flere kvinder på landevejen.