Nyt medlem? Kom til introdage

Velkommen til TIK Motionscykling – Vi tilbyder introdage

 

TIK Motionscykling tilbyder fællestræning i grupper på landevej og spinning om vinteren. Al træning starter fra Parkvej 78, hvor vi mødes og deler op i grupper i forhold til antal og niveau.

En normal tirsdag/torsdagstræning varer ca. 2 timer, og en søndagstur kan godt vare 3 timer. Vi træner i princippet året rundt, men om vinteren tilbyder vi spinning og udendørstræning om søndagen kl. 9.00.

 

Introdage 2022

Tirsdag den 5. april kl. 17.30, tirsdag den 12. april kl. 17.30 samt tirsdag den 19. april kl. 18.00 tilbyder vi introtræning for nye der kunne være interesseret i at blive medlem af klubben. Mød op med din racercykel og kør en tur med os.

Du skal anvende cykelhjelm for at deltage i klubbens fællestræning.

Har du ikke mulighed for at møde op på introdagene, er du velkommen til at møde op på en anden træningsdag. Gennem sæsonen træner vi formen op, og du skal blot være opmærksom på, at jo længere hen på sæsonen vi kommer, jo bedre form har klubbens medlemmer kørt sig i, og det vil kræve, at du også kommer i en nogenlunde form, for at det også skal være en fornøjelse at komme til træning.

 

Vi glæder os til at se dig.