Forårstur i 2025

Skal du med på forårstur i 2025 – uge 19

Altea – Calpe

I 2024 var vi en stor gruppe afsted, og der er stemning for at gentage turen i 2025.

Altea – Calpe er et område nord for Alicante. Et af Europas meste fantastiske cykelområder. Området byder på mange bjerge, som har en længde og stigningsprocent, der er ideel til intervaltræning og passer godt til alle landevejsmotionister. I området finder man også flade strækninger og mindre bakker, som giver mulighed for mere afvekslende og lettere ture.

Perfekt område til cykling

Flere af de professionelle cykelhold fra World Tour’en, vælger området til deres træningslejre i foråret, på grund af det milde klima og perfekte træningsterræn. – så er du er i Alicante og Altea i det tidlige forår, må du forberede dig på at blive overhalet af ryttere, som du normalt kun ser i transmissionerne fra f.eks. forårsklassikerne i Belgien eller Tour de France.

En rejse for alle cykelmotionister

Cykelrejser til Altea/Calpe er målrettet til den aktive motionscyklist, som holder af at cykle sammen med andre, og måske ikke har været på en cykelrejse før. Der er daglige guidede cykelture, som tilrettelægges efter den enkelte deltageres niveau og ønsker. Som udgangspunkt kører vi ud i en samlet flok om morgen, der er fælles frokost og kaffepauser undervejs, og vi kommer hjem i en igen samlet.

Guidede ture

Man behøver ikke være ”supermotionist” for at deltage i cykelrejsen. Allan “Smeden” Johansen, der står for ruteplanlægningen, kender Altea og Alicante området ud og ind, han tilrettelægger derfor træningen efter de forskellige grupper, ud fra rytternes niveau og ønsker.

Hotel Cap Negret

I kommer til at bo på et af områdets bedste sportshoteller. Det ligger helt ned til det azurblå Middelhav, med en fantastisk udsigt til bjergene bag byen Altea, som i øvrigt er kendetegnet ved, at den har bevaret sin klassiske middelhavsarkitektur med små snævre og idylliske brostenbelagte gader og hvidkalkede huse.

Se mere om hotel Cap Negret her. https://en.hotelcapnegret.es/

Rejsen indeholder:

– Unik cykeloplevelse til Europas bedste cykelområde.

– Ophold på hotel Cap Negret i delt dobbeltværelse

– Inkl. fuld pension o Morgenbuffet o Frokostbuffet o Aftenbuffet – Transport til og fra Alicante lufthavn

 – Unikke cykelfaciliteter med værksted og aflåste rum

– Mulig cykeltransport fra Danmark: tillæg på 1.200,-

Pris. 5 dage: på delt dobbeltværelse. 4.750,-

7 dage: På delt dobbeltværelse. 5.750,-

Tillæg for enkeltværelse: 375,- pr. nat

Prisen er vejledende og der tages højde for ændringer. (*Denne pris er gældende ved min. 10 personer)

Cykeltransport fra lufthavn og retur, vil der være et tillæg på 300,-

Herudover skal vi selv står for bestilling af fly tur/retur – jo tidligere vi bestiller billetter jo billigere får vi dem