Bestilling af klubtøj

Nyt klubtøj

Klubben er ved at få lavet klubtøj fra ny producent KALAS – MSEVEN, der forhandles af Jesper Mørkøv.

På klubaftenen d. 11. oktober havde medlemmerne mulighed for at prøve og bestille tøj til næste sæson.

Bestyrelsen har besluttet at give en kort kortærmet tricot model ELITE 03 / Pro og rabat til korte bukser model ARCO-ELITE 49 / Pro, så der kun skal betales 300,- kr. for disse 2 dele.

Kassereren har efterfølgende gjort opmærksom på, at det kun vil koste TIK Motionscykling en begrænset merbetaling, såfremt medlemmerne kunne benytte tilskuddet på den dyrere model kortærmet tricot PRO 28 / Race og korte bukser ARCO-PRO 12 / Race. Såfremt medlemmerne vælger dette sæt, vil prisen på den kortærmede tricot være 168,75,- kr. og for de korte bukser 637,50,- kr. eller samlet 806,25,- kr.

De medlemmer, der på klubaftenen d. 11. oktober valgte den kortærmede tricot model ELITE 03 / Pro og korte bukser ARCO-ELITE 49 / Pro vil få mulighed for at ændre deres bestilling til den dyrere model.

TIK’s Motionsafdelings tilskud til den kortærmede tricot og de korte bukser kan ikke benyttes til andre køb, idet TIK til disse i forvejen giver ca. 10% tilskud.

Jesper Mørkøv har i forvejen givet 10% rabat på tøjet.

Til de medlemmer, der ikke havde mulighed for at deltage i klubaftenen, er der stadig mulighed for at prøve tøjet og bestille, idet Jørgen Hansen, der står for tøjet, vil have prøvemodellerne hjemme frem midt november. Der vil også være mulighed for at prøve tøjet på næste klubaften mandag den 8. november.

Aftale om besigtigelse og prøvning på andre tidspunkter, kan aftales med Jørgen på tlf. 2721 6924, Østerparken 40, 2630 Taastrup.
Alle spørgsmål vedr. tøj og bestilling skal stilles til Jørgen.

Bestillings seddel er mailet til alle medlemmer. Denne skal udfyldes og mailes til Jørgen på Picajeh@mail.tele.dk og kasserer@taastrup-motionscykling.dk
Indbetaling foretages ved bestilling. Senest 10. november.

Vigtigt: Størrelses guide ligger på KALAS hjemmeside via link:  Størelsesguide

Vigtigt: Bemærk at størrelserne +1 til +4 til mænd, er til personer højere end 175 cm. og op til ca. 200. Dvs. hvis du ønsker en overdel eller kort buks, der i omkreds om kroppen og benene er alm. størrelse, men gerne vil have den lidt længere pga. din højde kan du vælge +1 til +4.