Nyhedsbrev vinter 2022

Nyhedsbrev vinter 2022

Sommerens varme forsvandt og vinterens koldere og mørkere dage tog til. Der var et stort ønske om at starte spinning op tidligere end bestyrelsen i første omgang havde fået sat i kalenderen. Men med et par friske instruktører og endnu flere glade spinningsdeltagere, så fik vi startet spinning op tidligere.

Det fungerer rigtig godt og flere har givet udtryk for, at de er glade for timerne i lokalet.

Bestyrelsen er klar over, at det måske ikke er de mest optimale luksuslokaler vi spinner i, men vi får stillet lokalet gratis til rådighed og vi har igennem mange år, fået tildelt de ønskede dage og tider vi har bedt om.

Der er stor tilslutning til spinningsdagene og derfor er det vigtigt, at I fortsætter med at melde afbud på Facebook, hvor I også tilmelder jer.

Man er selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi selv om man ikke har fået tilmeldt sig. Det kunne være at der var en ledig cykel i sidste øjeblik.

Med den kolde tid og spinning inde døre har vi således ikke aftentræning i vintersæsonen. Vi mødes dog stadig hver søndag kl. 9:00 og cykler en tur. Turene har ligget på omkring de 50-70 km.

I vintersæsonen er det værd at bemærke, at vi kører med skærme på cyklen. Dels så sørger du for, at din egen bagdel holder sig tør, men du sikrer også, at din kammerat der cykler bagved dig, ikke bliver sovset ind i sjap fra vejene. Det gør trods alt turen sjovere at komme nogenlunde ren hjem end prikker over det hele.

TIK Motionscykling har en lukket Facebook gruppe. Den indeholder gode historier og billeder fra dagens træning, men også når der bliver lagt en tur op, som du måske har lyst til at deltage i. Ligeledes bliver der delt gode idéer og forslag om at deltage i forskellige begivenheder, alt lige fra TIK Pokalfest til en klubtur til Italien.

Mange af disse informationer bliver også skrevet ind i nyhedsbrevene.

Derfor, sidder du som nyt medlem og har modtaget dette nyhedsbrev men ikke kommet med i Facebook gruppen, så ind og find den og anmod om ”venskab”.

Det er vigtigt at påpege, at henvendelser til bestyrelsen ikke skal foregå via Facebook, da bestyrelsesmedlemmer også skal kunne bruge Facebook som almindeligt medlem. Derfor, har du noget på hjertet til Bestyrelsen, så kontakt os via mailen som findes på hjemmesiden.  

I vintersæsonen holder klubben klubaftner. Det afholdes 2. mandag i oktober, november, december, januar og marts.

I februar afholdes der generalforsamling og vi springer således over med en klubaften.

På klubaftnerne er der mulighed for at møde dine klubkammerater og få en god snak om lidt af hver. Vi har også nogle gange emner på en klubaften, såsom kommende klubture, tøjprøvning og julehygge i december.

Den 12. december vil der netop være julehygge med gløgg og æbleskiver, tilmelding til dette skal ske via Facebook, og har du ikke Facebook, så kontakt et bestyrelsesmedlem.

Den 12. december vil der ligeledes være mulighed for at prøve klubtøj med henblik på bestilling til den kommende sæson.

På klubbens hjemmeside finder du en kalender, hvor bestyrelsen skriver arrangementer ind, såsom klubaftner/bestyrelsesmøder, klubture mv. Vi forsøger at holde den opdateret og har du noget du ønsker at få med i kalenderen, så kontakt bestyrelsen.

I september 2022 var 16 deltagere afsted på en klubtur til Italien arrangeret af Jørgen Hansen. Det var en fantastisk tur og Jørgen laver forslag til en ny tur i 2023. Du kan læse mere om dette på henholdsvis hjemmesiden og Facebook.

TIK Pokalfest.

Hvert år afholder TIK en fest, hvor der uddeles pokaler for forskellige indsatser gennem året. Selv om, at ens klub ikke nødvendigvis skal på scenen og modtage en pokal, kan man sagtens deltage i selve festen og have en fantastisk aften.

Det er længe siden, at cykelklubben selv har holdt en fest og det må være på tide, at vi kommer lidt væk fra landevejen og ud på festgulvet. Bestyrelsen bakker op om, at TIK Motionscykling skal deltage i festen i 2023 og vi har lagt en begivenhed på Facebook, hvor man kan klikke deltager.

Vejledning for tilmelding sig porkalfesten:

Mobilepay 249,00 kr. inden nytår til nr. 80919 – Skriv TIK Motionscykling i kommentarfeltet

Efterfølgende klik deltager på begivenheden Kaj har lagt på Facebook

Næste vigtige dato:

Mandag den 12. december – klubaften med tøjprøvning og julehygge.

Bestyrelsen ønsker alle en glædelig jul.