Tour de Dolomitte 2023

Kære TIK’er m.fl.

I 2023 d. 2. – 10. september planlægges en klubtur til Italien, nærmere i og omkring byen Bormio i den nordlige del af Italien.

Vi flyver til Bergamo eller Milano, hvorfra vi transporteres i bus til det første hotel i Tirano. Herfra kører vi mod nord til Bormio by, hvor vi har 4-5 dage. Fra Bormio by er der kort afstand til nogen af Italiens legendariske bjergtoppe fra Giro’en. Bl.a. Stelvio i 2.760 meters højde, Gavio i 2.652 meters højde, Mortirolo i 1.852 meters højde og Livigno i 2.315 meters højde. I Bormio by planlægger vi at overnatte på det 4 stjernet hotel Baita de Pini. Hotellet er velkendt af guiderne Gert og Jørgen, samt vores chauffør og servicemand Jan, der har benyttet det mange gange tidligere. Når de udvalgte bjergtoppe er erobret kører vi tilbage mod Tirano by, hvor turen slutter og hvorfra vi transporteres i bus retur til Milano eller Bergamo for at flyve hjem igen.

Som i 2022 vil deltagernes cykler blive kørt til Italien i en lukket kassevogn, som kommer til at fungere som med kørende service- og forplejningsvogn på alle turene. Igen i 2023 er det Jan, der er chauffør på servicevognen og Jørgen er med på turen fra Danmark til Italien med cyklerne.

Igen vil Gert deltage som guide på turene sammen med Jørgen.  

Prisen for turen vil blive mellem 10.000,- til 11.000,- kr. alt incl. Dvs. Fly, bus, servicevogn, hoteller på dobbeltværelse og fuld forplejning. Dog undtaget drikkevarer på hotellerne til bl.a. maden. Senest d. 1. februar skal der betales depositum på 4.000,- kr. 

Tilmelding bedes givet hurtigst muligt til Jørgen på mail picajeh@mail.tele.dk så planlægning af turen kan påbegyndes og booking af hoteller kan foretages. Seneste tilmeldingsfrist er d. 1. februar sammen med betalingen af depositum, hvorefter det vil blive booket fly. Når flyene er booket, kan betaling hertil ikke refunderes, med mindre anden deltager betaler og overtaget flybilletten. Den tidlige deltager skal dog betale navneændringen på flybookingen.

Restbeløbet på 7.000,- kr. skal betales senest 1. juli.      

Ved framelding mindre end 14 dage før afrejse refunderes 50 % af turprisen. Ved framelding mindre en 7 dage før afrejse sker der ikke refusion.