NYHEDSBREV

Nyhedsbrev sommer 2021

I juni måned kunne klubben endelig afholde generalforsamling og dette er for mange medlemmer ensbetydende med, at sæsonen starter. Træningen havde dog været godt i gang inden generalforsamlingen og det er bestemt ikke blevet mindre.

 

Bestyrelsen har haft møde efter generalforsamlingen, og har det andet bestyrelsesmøde den 14. juli for at komme hurtigt i gang med fokus på organiseret træning tirsdag og torsdag.

Torsdag den 1. juli afholdte bestyrelsen kaptajn/trænermøde i TIK klubhus med de kaptajner som har deltaget i kaptajn kurset og de nuværende kaptajner som lægger træningsture op, men også for medlemmer som kunne tænke sig at blive kaptajn for hold.

 

Tirsdag aften er stadig den dag, hvor flest medlemmer møder op til træning. På nuværende tidspunkt er der organiseret træning om tirsdagen for henholdsvis hold 2/3 og hold 1.

Torsdag har mest været præget af hold 1 som er mødt til træning, da der er kaptajner på holdet som slår træningsture op.

Siden hen er der begyndt at blive tilkendegivet på Facebook, at der møder medlemmer op til hold 2 om torsdagen, hvilket har givet nogle rigtig gode ture for hold 2.

 

P-holdet som kører mandag, onsdag og fredag kl. 9, har også godt fremmøde. Vi har en stærk P-holds gruppe, som er gode til at holde sammen. Der har også været et fantastisk fremmøde af P-holds ryttere om aftenen og om søndagen. Bestyrelsen ser gerne en integration mellem P-holdet og de øvrige medlemmer, og da vi cykler på forskellige tidspunkter i hverdagene, kunne søndag være oplagt til flere ture sammen, hvis det kunne lade sig gøre.

 

Vi kører hver søndag kl. 9 fra klubben.

 

Bestyrelsen har erfaret, at der er en del kvinder fra kvindeholdet, der har meldt sig ud af TIK Motionscykling. Vi kan derfor ikke tilbyde en kaptajn til et kvindehold på nuværende tidspunkt. Vi har derfor kontaktet de resterende kvinder fra kvindeholdet for at orientere dem om situationen.

Til gengæld er der også kommet nye medlemmer til. Vi har mærket en stigende interesse for vores klub og det er kun med til at styrke kammeratskabet og holdene hver især.

Vi ønsker de nye medlemmer velkommen.

 

Selv om, at bestyrelsen har gode intentioner med at starte en masse initiativer op, må vi også sande, at der er knapt så mange måneder at få iværksat initiativer i 2021, og derfor er bestyrelsen nødsaget til at begrænse sine idéer og gemme noget til næste sæson.

Noget af det som bestyrelsen har fokus på, udover organiseret træning tirsdag og torsdag og niveauinddeling af hold, så har vi fået sat dato for kommende klubaftner og næste års generalforsamling. Bestyrelsen vil også arbejde på muligheden for afholdelse af det årlige klubmesterskab.

 

Efter det kommende bestyrelsesmøde den 14. juli, har vi en afklaring på niveau inddeling af hold. Dette vil efterfølgende blive meldt ud til alle.

 

Efter hvert bestyrelsesmøde bliver der udarbejdet et referat, som kommer på klubbens hjemmeside. Referater fra bestyrelsesmøder – TIK Motionscykling

Skal du kontakte bestyrelsen, kan du via klubbens hjemmeside, skrive til kassereren eller formanden. Kontakt formular – TIK Motionscykling

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet på hjemmesiden, så modtager du automatisk en mail med nyhedsbrevet eller information om referater.

Der er ikke fastlagt intervaller for nyhedsbreve, men bliver udsendt når der er noget at informere om.

 

TIK Motionscykling holder ikke sommerferie, så vi cykler stadig tirsdag og torsdag kl. 18.00, mandag, onsdag og fredag kl. 9 og søndage kl. 9. Der må dog forventes en færre tilslutning i højsæsonen grundet ferie og der kan være begrænset organiseret træning med kaptajner.

 

Vi ses i klubben!

Sommerhilsner Bestyrelsen