Referat Bestyrelsesmøde den 14. oktober 2024

Referat Bestyrelsesmødet den 14. oktober 2024

Tilstede:            Kaj

                             Jørgen O

                             Tina

Afbud:               Jørgen H

                             Jørgen N

                             Gitte

                             Doris

Referent:           Tina

 

  1. Klubben er inde i en positiv periode i forhold til medlemmer. Vi har på det seneste fået nye medlemmer, hvilket er rigtig rart. Velkommen til alle nye medlemmer.

Spinning er startet op, og der bliver trådt til i pedalerne. Henrik og Michael står for træningen og bytter gerne dage internt, hvis der skulle være brug for det.

Klubmesterskabet er vel overstået og vi sluttede af på Gården til grill. Alle hjalp til med at dække bord, sørge for mad og drikke. Tak til alle. Det var et rigtig godt arrangement og alle stole var besat med glade og sultne medlemmer.

Klubbens udstyr til registrering af omgange på enkeltstarten, er ved at være på sit sidste. Det virker ikke rigtig så godt mere, så vi skal finde en løsning til næste år. Kaj vil kontakte Løbeklubben, som vi ved har udstyr til tidsregistrering og vi har hørt, at man via en hjemmeside kan downloade et registreringsprogram. Vi undersøger mulighederne.

Vores hjemmeside er stadig ikke helt opdateret i forhold til gamle datoer og tekster. Der skal afsættes tid til arbejdet og Jørgen O og Gitte er blevet introduceret til redigeringsprogrammet.

Vi har tidligere omtalt i referater, at vi skal huske at tale pænt til hinanden og om hinanden. Dette vil vi gerne minde om igen da det ikke accepteres, og der kan hurtig opstå misforståelser mellem os.

Vi er pt. 74 medlemmer i klubben dog er der fire af disse, som er i restance. Vi har ikke modtaget skriftlig udmelding fra dem og der er sendt rykkere ud for at få dem betalt. Ligeledes er der sendt opkrævning til de nye medlemmer.

Klubturen til Italien 2024: Der er kommet tilbagemeldinger til Jørgen H fra deltagerne som han nu vil evaluere på. Mange tilbagemeldinger handler hovedsageligt om standarden af værelser på hotellet, afstand til stigningerne, placering af hotellet og manglende mulighed for som klub at køre en fællestur. Jørgen vender tilbage med et resume og det endelige regnskab for turen.

Klubtøj: Bestyrelsen bakker op om et tilskud til klubtrøje (beløb ikke vedtaget endnu) og Jørgen kontakter leverandøren med hensyn til, om vi kan lave en samlet bestilling.

  1. På aftenens klubaften gennemgår Kaj oprettelse af begivenhed på Facebook, hvis der er interesse for dette. I den forbindelse opfordrer vi til, at man generelt tilmelder sig begivenhederne på Facebook af hensyn til deltagerantal.

Klubtøj må afvente til vi ved nærmere om bestillingsmuligheder og beslutning om endeligt tilskud.

  1. Tilbagebetaling af tilskud til cykelløb 2024. Der mangler at blive tilbagebetalt til de medlemmer som deltog i Grejdalsløbet. Kaj har tidligere fremsendt mail med navne til Jørgen H, Kaj gensender mail til Jørgen.
  2. Næste bestyrelsesmøde er mandag den 11. november kl. 17.30.

Punkt til dagsorden: december klubaften med julearrangement gløgg og æbleskiver.