Velkommen til nye

Cykelklub i Taastrup: Åbner sæson 2023 med nyt begynderhold

Medlemmerne i TIK Motionscykling møder gerne op i stramt lycra og på racercykel. De elsker at cykle, og gør nu plads til et begynderhold.

Cykelklubben har 24 år i benene og indleder 2023 sæsonen fra den 13. april 2023.

Vi ved at cykelmotion er en svær sport at starte til, da det kræver en racercykel af ældre eller nyere model. Derfor er nye medlemmer for eksempel folk som tidligere har cyklet i deres liv og har beholdt deres kære cykel og pludselig får lyst til at komme på landevejen igen med ligesindet.

Andre nye medlemmer kan være pendlere til og fra arbejde som savner andre at cykle med. Nogen har købt en racercykel fordi de har hørt fra andre, hvor fantastisk en motion det er. Uanset årsagen til cykling er der plads hos TIK Motionscykling.  

Klubben har voksne medlemmer i alderen helt op i 70’erne, og tag ikke fejl af alderen, for der er god energi i de ben. Vi vil gerne også have unge energiske ben. Når vi cykler ude, så betyder alderen intet, vi er alle lige og det er cyklingen og det sociale der betyder noget.

Nyt begynderhold

Torsdage kl. 18.00 starter cykelsæsonen og byder velkommen til nye potentielle medlemmer fremover i hele april og maj måned. Vores nye begynderhold kan du blive en del af. Holdet vil være for dig, der ønsker at komme ud og få god motion på en landevejscykel og som ikke lyster, at det er farten der skal være fokus på. Holdet vil køre ca. 20-25 km/t. i gennemsnit og træningen vil have en varighed af 1 1/2 til 2 timers cykeltur. Der vil være en fast kaptajn på holdet som guider gruppen gennem turen.

Hold 1 og Hold 2

Vi cykler tirsdag- og torsdag kl. 18:00 og søndag kl. 9.00. Vi deler op i flere hold efter niveau, og er du allerede motionsrytter med en cykel og ønsker mere fart i benene, har vi også hold til dette. En skiltespurt, bakketræning og deltagelse i motionsløb er også en del af træningen for dem som ønsker dette.

Vi afholder årlig et klubmesterskab i lokalområdet, hvor du kan få testet benene af og i år gentager vi succesen med en Italienstur og Mallorcatur. 

Kom ned og mød os på en af træningsdagene, så tager vi godt i mod dig.

Vi starter fra adressen: TIK, Parkvej 78, 2630 Taastrup, ved flagstangen tæt på klubhuset.

Du kan læse mere på vores hjemmeside tikmotionscykling.tik.dk