Klubtur til Italien 2024

Tour de Emilia Romagna 2024

Hej Alle TIK’er og eksterne interesserede.

På klubaftenen d. 15. november blev det besluttet at, i lighed med 2022 og 2023, at arrangere en klubtur til Italien i september måned 2024 i uge 38. Jørgen Hansen orienterede om, at regionen Emilia Romagna er valgt, da området byder på både fladt terræn og stigninger. Området benyttes bl.a. af mange professionelle cykelhold. Vejrmæssigt er gennemsnits-temperaturen i uge 38 på 20-25 graders varme og for hele september mdr. kun 3-5 regnvejrsdage.

Gert Caspersen, der deltog som guide på turene i 2022 og 2023, kender området og flere af hotellerne fra tidligere besøg. På klubmødet blev fremlagt tilbud på ophold i dobbeltværelse incl. fuld pension, fly fra København til Bologna, bustransfer i Italien fra Bologna til opholdshotel, transport af egne cykler fra Danmark til Italien, Servicevogn i Italien med chauffør.

Efter yderligere forhandling med aktuelle hoteller, har vi modtaget følgende tilbud fra:

Hotel David https://www.davidhotels.com. Hotellet ligger ved siden af Hotel Lungomare https://www.hlungomare.com og udgør tilsammen Lungomare Bike Hotels. Hotellerne er ejet af samme familie og ligger ud til stranden ved Adriaterhavskysten ca. 10 km. nord for den større by Rimini.

Tilbuddet gælder perioden d. 14. – 21. september. Tilbuddet er på 588 euro (ca. 4.400,- kr.) per person i dobbeltværelse eller 763 euro (5.700,- kr.) i enkeltværelse. I tilbuddet indgår følgende:

ALL INCLUSIVE.

 • Super halvpension (morgen buffet, buffet efter træning kl. 12:00 – 16:30 og middagsbuffet)

Efter ønske kan der laves bordservering uden ekstra betaling mellem kl. 12:00 – 19:00.

 • Vand samt flaske- og sodavand i minibar
 • Vin til middagsbuffet
 • Indtil 6 daglige guidede ture i forskellige grupper med forskellige sværhedsgrader og intensitet
 • Lommekort
 • Mineralsalte, bananer og vand til cykelture
 • Badehåndklæde og badekåbe til rådighed
 • Vask af cykeltøj
 • Adgang til wellness centret iht. gældende regler
 • Stort cykelrum (til over 130 cykler), sikkert og videoovervåget. Cykelrummet er desuden udstyret med vaskeplads og værksted til mindre reparationer
 • UDFLUGT med smagning af typiske lokale mad- og vinprodukter
 • UDFLUGT, med snack, til pladsen i Longiano, en smuk middelalderlig befæstet landsby
 • Gratis adgang til den udendørs pool med spabad og opvarmet til 29C° fra marts til november
 • Gratis Wifi
 • Panorama fitnessrum med havudsigt og Technogym udstyr
 • Assistance i tilfælde af uheld eller fejl
 • Dag- og aftenunderholdning
 • Gratis brug af bycykler

Til ovenstående skal der købes flybilletter evt. med 1 hurtigt stop (dvs. ca. 3:30 timers flyvning), leje af lastbil til transport af cykler incl. chauffør, bustransfer i Italien samt sodavand og chokolade til cykelturene.

Prisen for deltagelse i dobbeltværelse forventes, at kunne holdes under 10.000,- kr. og i enkeltværelse på max. 11.000,- kr.

De daglige ture på cykel vil ikke blive nær så lange og stejle som i 2022 og 2023, men der vil være stigninger, der kan udfordre alle. Vi kan vælge selv at planlægge vores daglige cykelture eller at i de guidede ture fra hotellet med forskellige længder og højdemeter. På de ruter vi selv planlægger, vil vores servicebil følge med, men den kan også deltage i nogen af de guidede ture. Efter turene er der mulighed for at spise frokost på hotellet frem til kl. 16:30.

Fra d. 13. – 20. september hyldes Marco Pantani i området med forskellige arrangementer og cykelløb, hvorfor mange tidligere cykel koryfæer vil besøge området.

Tour de France passerer forbi området i 2024, idet 1. og 2. etape køres i Emilia Romagna regionen. I etaperne indgår en del stigninger, som vi har mulighed for selv at prøve kræfter med.

Vi har også mulighed for at arrangere cykelbesøg på vingårde, eller at deltage i de af hotellet tilbudte udflugter.

Er du interesseret i at deltage i nævnte tur, så giv et praj til mig på tlf. 2721 6924 eller send en besked. Du kan også maile til mig på picajeh@mail.tele.dk. Det modtagne tilbud gælder til medio januar, så:

Tilmeldingsfristen er søndag d. 14. januar,

Pr. 26/11-23 har 12 allerede tilmeldt sig turen.

Når der er tilstrækkeligt med tilmeldte, udsendes yderligere materiale, herunder også om betalingen. Som tidligere år skal der indbetales et depositum ifm. tilmeldingen m.h.p. bestilling af flyrejsen. Nærmere herom udsendes lidt senere, når deltagerantal kendes.  

M.v.h. Jørgen Hansen

TIK Motionscykling.